"Met een goed gemaakte serie foto's voor je bedrijf kun je lange tijd toe en laat je een duidelijk beeld van jouw bedrijf zien. Of dat nou een restaurant is waar je én de sfeer én de mooie gerechten wilt laten zien, een hotel of B&B en alles wat daar bij komt kijken, of een bedrijf waar je mooie ambachtelijke producten maakt."
Als fotograaf maak ik diverse producties voor lifestyle en buitenleven tijdschriften en maak en fotografeer ik van alles wat met eten te maken heeft, ook dit doe ik voornamelijk voor tijdschriften zoals o.a. Seasons en Landleven.

Naast mijn werk als editorial fotograaf ben ik ook beschikbaar als fotograaf voor jouw bedrijf; bijvoorbeeld je restaurant, hotel of B&B, of tuin- of bio agribedrijf of voor jouw merk en product. Goede foto's die, niet alleen technisch goed zijn maar vooral ook qua sfeer pakkend zijn en net dat beetje meer vertellen, zijn ontzettend waardevol voor je bedrijf, dat weet ik als geen ander omdat ik beide kanten kent, als voormalig eigenaar van een (interieur)bedrijf én als fotograaf en vormgever. 

Mijn werk omschrijft zich het beste als werk met wat je in het Engels een "country living" gevoel noemt. Met dat gevoel fotografeert ik in mijn eigen stijl interieurs, maar maak ik ook reportages van (ambachtelijke) bedrijven en ambachten. Daarnaast fotografeer ik eten en laat gerechten op z'n mooist uitkomen. Ik heb een natuurlijke stijl van fotograferen waarbij ik altijd gebruik maak van het aanwezige, natuurlijke licht, want dat is het allermooiste licht.


"Een bedrijf runnen zonder fotomateriaal is eigenlijk bijna ondenkbaar geworden in deze tijd van websites en sociale media. Wil jij een duidelijk beeld neer kunnen zetten om daarmee je dienst of product beter te kunnen verkopen? Ik kan je daarbij helpen; door een prachtige serie professionele foto’s voor je te maken die jouw investering echt waard zijn."

Fotografie voor jouw bedrijf

Met een goed gemaakte serie foto's voor je bedrijf kun je lange tijd toe, soms zelfs jaren. 
Door de huidige technieken is het voor veel mensen gemakkelijk geworden om zelfs met een telefoon een leuke foto te maken, je kunt ook, via sociale media, als je je best doet en veel tijd investeert, er een best wel leuk podium voor vinden. Maar professionele foto's laten maken is iets compleet anders, goed gestyled, zo minimaal of maximaal als nodig is maar altijd natuurlijk ogend, en als serie die een constant beeld doorvoert, dat beeld wat jij met je bedrijf wilt laten zien. Of dat nou een restaurant is waar je én de sfeer én de mooie gerechten wilt laten zien, een hotel of B&B en alles wat daar bij komt kijken, of een bedrijf waar je mooie ambachtelijke producten maakt bijvoorbeeld, een duidelijk en constant beeld wat vertelt wat jij wilt laten zien is van grote waarde en kan jouw bedrijf helpen groeien.

Een bedrijf runnen zonder fotomateriaal is eigenlijk bijna ondenkbaar geworden in deze tijd van websites en sociale media. In een tijd waarin de meeste mensen eerst online kijken naar een bedrijf, of dat nou een restaurant, B&B, hotel of winkel is, de meeste eerste indrukken krijg je tegenwoordig online.  Wil jij een duidelijk beeld neer kunnen zetten om daarmee je dienst of product beter te kunnen verkopen? Ik kan je daarbij helpen; door een prachtige serie professionele foto’s voor je te maken die jouw investering echt waard zijn. Naast mijn kennis van fotografie heb ik een brede ervaring en ben ik altijd als professionele creatieve professional werkzaam geweest en heb ik daarnaast ervaring met het zelf hebben van een retail-bedrijf, waarvoor ik alle beeldmateriaal maakte wat door de jaren heen zeer regelmatig tijdschriften en andere media haalde. Ik kan naast een mooie foto maken je ook helpen om dat wat in beeld moet komen goed, maar niet te veel, te stylen zodat je precies kunt laten zien wat jij wilt.

"Anna maakte prachtige foto's van ons bedrijf die duidelijk zichtbaar maken wat de kern is van ons werk."

Heb je interesse in een mooie serie van jouw bedrijf? Ik bied als basis twee fotografie-pakketten die beiden staan voor een richttijd voor de daadwerkelijke fotografie bij jou op locatie en de uitwerking van de foto's (want een serie foto's maken stopt niet wanneer je als fotograaf je camera neerlegt). 
Bij pakket normaal ontvang je 30-40 foto's in twee formaten, een formaat die je voor drukwerk kunt gebruiken en een formaat wat je kunt gebruiken online, dus voor je website en social media. Bij pakket groot ontvang je 40-60 foto's. Wat je nodig hebt ligt natuurlijk een beetje af van hoe groot je onderwerp is en wat je precies zou willen laten zien. Natuurlijk bespreek ik vooraf duidelijk met je wat je wilt en welk pakket het beste past, of je misschien iets anders wilt.   De aantallen foto's zijn een beetje een indicatie omdat dat aantal ook af hangt van wat er te zien is in jouw bedrijf, maar het is natuurlijk fijn voor je om een idee te hebben wat je kunt verwachten. En wat kost dat nou? Onderaan de pagina vind je tariefinfo zodat je direct een indicatie hebt van de kosten.

Heb je interesse, of eerst nog vragen? Je kunt me via email bereiken, ook wanneer je eerst nog vragen hebt. (info@annarubingh.com)

Eerst meer lezen over mij en mijn werk? Op de pagina Over Anna & Rosa's Keuken lees je meer. Alle foto's op deze site zijn uiteraard gemaakt door mij, deze site is mijn portfolio en visitekaartje. Op de pagina Stories & Portfolio  vind je een overzicht van alle werk op deze site en kun je naar verschillende pagina's doorklikken.

En nog een leuk weetje: regelmatig zal ik een bedrijf waar ik gefotografeerd heb een feature geven op deze website. Leuk toch?

Tarieven:

1  Pakketprijs bedrijf klein:     € 295,-  (excl. BTW en reiskosten)
1 uur fotografie op jouw locatie inclusief nabewerking beeldmateriaal 
15 foto's  in zowel hoge resolutie (voor print) als lage resolutie (voor gebruik op internet)
Digitaal aangeleverd
Sfeerbeelden & portretten 

2  Pakketprijs bedrijf normaal:     € 395,-  (excl. BTW en reiskosten)
2 uur fotografie op jouw locatie inclusief nabewerking beeldmateriaal 
30 foto's  in zowel hoge resolutie (voor print) als lage resolutie (voor gebruik op internet)
Digitaal aangeleverd
Sfeerbeelden & portretten


3  Pakketprijs bedrijf groot:     € 650,-  (excl. BTW en reiskosten)
3 uur fotografie op jouw locatie inclusief nabewerking beeldmateriaal   
30 foto's sfeerbeeld & portretten in zowel hoge resolutie (voor print) als lage resolutie (voor gebruik op internet)
15 productfoto's van jouw producten
Digitaal aangeleverdHeb je andere wensen of wil je meer productfoto's in je pakket, vraag naar een passend tarief (info@annarubingh.com)
__________________________________________________________________________________________________________________

Reiskosten:   €0,35 cent per kilometer. De eerste 30 kilometer vanaf Anna's woonplaats in Z.O. Friesland zijn gratis.

De genoemde tarieven zijn excl. BTW (21%) | tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen


Anna Rubingh Photography | info@annarubingh.com

KVK :  50705202
BTW id:  NL001432754B79
Back to Top