"Met een goed gemaakte serie foto's voor je bedrijf kun je lange tijd toe en laat je een duidelijk beeld van jouw bedrijf zien. Of dat nou een restaurant is waar je én de sfeer én de mooie gerechten wilt laten zien, een hotel of B&B en alles wat daar bij komt kijken, of een bedrijf waar je mooie ambachtelijke producten maakt."
Anna, de maker en bedenker van Rosa's Keuken en eerder van Rosa Rugosa, werkt als fotograaf, zo fotografeert ze diverse producties voor lifestyle en buitenleven tijdschriften en maakt en fotografeert ze van alles wat met eten te maken heeft, ook dit doet ze voor tijdschriften. Daarnaast schrijft ze de bijbehorende artikelen. Haar eerste artikelen en fotowerk kun je in de loop van 2020 in verschillende tijdschriften tegenkomen.

Naast haar werk als editorial fotograaf is Anna ook beschikbaar als fotograaf voor jouw bedrijf; bijvoorbeeld je restaurant, hotel of B&B, of tuinbedrijf of voor jouw merk en product. Goede foto's die, niet alleen technisch goed zijn maar vooral ook qua sfeer pakkend zijn en net dat beetje meer vertellen, zijn ontzettend waardevol voor je bedrijf, dat weet Anna als geen ander omdat ze beide kanten kent, als voormalig eigenaar van een (interieur)bedrijf en als fotograaf en vormgever. 

Haar werk, wat je overal op deze site kunt vinden, alle foto's zijn door Anna gemaakt, omschrijft zich het beste als werk met wat je in het Engels noemt een "countryliving" gevoel. Met dat gevoel fotografeert ze in haar eigen stijl interieurs, maar maakt ook reportages van (ambachtelijke) bedrijven en ambachten. Daarnaast fotografeert zij eten en laat gerechten op z'n mooist uitkomen. Anna heeft een natuurlijke stijl van fotograferen waarbij ze altijd gebruik maakt van het aanwezige, natuurlijke licht, want dat is het allermooiste licht.


"Een bedrijf runnen zonder fotomateriaal is eigenlijk bijna ondenkbaar geworden in deze tijd van websites en sociale media. Wil jij een duidelijk beeld neer kunnen zetten om daarmee je dienst of product beter te kunnen verkopen? Ik kan je daarbij helpen; door een prachtige serie professionele foto’s voor je te maken die jouw investering echt waard zijn."

Fotografie voor jouw bedrijf

Met een goed gemaakte serie foto's voor je bedrijf kun je lange tijd toe, soms zelfs jaren. 
Door de huidige technieken is het voor veel mensen gemakkelijk geworden om zelfs met een telefoon een leuke foto te maken, je kunt ook, via sociale media, als je je best doet en veel tijd investeert, er een best wel leuk podium voor vinden. Maar professionele foto's laten maken is iets compleet anders, goed gestyled, zo minimaal of maximaal als nodig is maar altijd natuurlijk ogend, en als serie die een constant beeld doorvoert, dat beeld wat jij met je bedrijf wilt laten zien. Of dat nou een restaurant is waar je én de sfeer én de mooie gerechten wilt laten zien, een hotel of B&B en alles wat daar bij komt kijken, of een bedrijf waar je mooie ambachtelijke producten maakt bijvoorbeeld, een duidelijk en constant beeld wat vertelt wat jij wilt laten zien is van grote waarde en kan jouw bedrijf helpen groeien.

Een bedrijf runnen zonder fotomateriaal is eigenlijk bijna ondenkbaar geworden in deze tijd van websites en sociale media. In een tijd waarin de meeste mensen eerst online kijken naar een bedrijf, of dat nou een restaurant, B&B, hotel of winkel is, de meeste eerste indrukken krijg je tegenwoordig online.  Wil jij een duidelijk beeld neer kunnen zetten om daarmee je dienst of product beter te kunnen verkopen? Anna kan je daarbij helpen; door een prachtige serie professionele foto’s voor je te maken die jouw investering echt waard zijn. Naast haar kennis van fotografie heeft ze een brede ervaring en is ze altijd als professionele creatieve professional werkzaam geweest en heeft ze daarnaast ervaring met het zelf hebben van een retail bedrijf, jaren runde ze Rosa Rugosa en maakte daarvoor alle beeld wat door de jaren heen regelmatig tijdschriften en andere media haalde. Ze kan naast een mooie foto maken je helpen om dat wat in beeld moet komen goed, maar niet te veel, te stylen zodat je precies kunt laten zien wat jij wilt.

"Anna maakte prachtige foto's van ons bedrijf die duidelijk zichtbaar maken wat de kern is van ons werk."

Heb je interesse in een mooie serie van jouw bedrijf? Anna biedt als basis twee fotografie-pakketten die beiden staan voor een richttijd voor de daadwerkelijke fotografie bij jou op locatie en de uitwerking van de foto's (want een serie foto's maken stopt niet wanneer je als fotograaf je camera neerlegt). 
Bij pakket normaal ontvang je 30-40 foto's in twee formaten, een formaat die je voor drukwerk kunt gebruiken en een formaat wat je kunt gebruiken online, dus voor je website en social media. Bij pakket groot ontvang je 50-70 foto's. Wat je nodig hebt ligt natuurlijk een beetje af van hoe groot je onderwerp is en wat je precies zou willen laten zien. Natuurlijk bespreekt Anna vooraf duidelijk met je wat je wilt en welk pakket het beste past, of je misschien iets anders wilt.   De aantallen foto's zijn een beetje een indicatie omdat dat aantal ook af hangt van wat er te zien is in jouw bedrijf, maar het is natuurlijk fijn voor je om een idee te hebben wat je kunt verwachten. En wat kost dat nou? Onderaan de pagina vind je tariefinfo zodat je direct een indicatie hebt van de kosten.

Heb je interesse, of eerst nog vragen? Je kunt Anna via email bereiken, ook wanneer je eerst nog vragen hebt. (info@annarubingh.com)

Eerst meer lezen over Anna? Op de pagina Over Anna & Rosa's Keuken lees je meer. Alle foto's op deze site zijn gemaakt door Anna, Rosa's keuken is Anna's portfolio en visitekaartje. Op de pagina Stories & Portfolio  vind je een overzicht van alle werk op deze site en kun je naar verschillende pagina's doorklikken.

En nog een leuk weetje: regelmatig zal Anna een bedrijf waar ze gefotografeerd heeft een feature geven op deze website, Rosa's Keuken. Leuk toch?

© Anna Rubingh
Tarieven:

1  Pakketprijs bedrijf klein:     € 295,-  (excl. BTW en reiskosten)
1 uur fotografie op jouw locatie inclusief nabewerking beeldmateriaal 
15 foto's  in zowel hoge resolutie (voor print) als lage resolutie (voor gebruik op internet)
Digitaal aangeleverd
Sfeerbeelden & portretten
 
​​​​​​​
2  Pakketprijs bedrijf normaal:     € 395,-  (excl. BTW en reiskosten)
2 uur fotografie op jouw locatie inclusief nabewerking beeldmateriaal 
30 foto's  in zowel hoge resolutie (voor print) als lage resolutie (voor gebruik op internet)
Digitaal aangeleverd
Sfeerbeelden & portretten


3  Pakketprijs bedrijf groot:     € 650,-  (excl. BTW en reiskosten)
3 uur fotografie op jouw locatie inclusief nabewerking beeldmateriaal   
30 foto's sfeerbeeld & portretten in zowel hoge resolutie (voor print) als lage resolutie (voor gebruik op internet)
15 productfoto's van jouw producten
Digitaal aangeleverd


Heb je andere wensen of wil je meer productfoto's in je pakket, vraag naar een passend tarief (info@annarubingh.com)
__________________________________________________________________________________________________________________
Reiskosten:   €0,35 cent per kilometer. De eerste 50 kilometer vanaf Anna's woonplaats in Z.O. Friesland zijn gratis.

De genoemde tarieven zijn excl. BTW (21%) | tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen


Anna Rubingh Photography | info@annarubingh.com
​​​​​​​
KVK :  50705202
BTW id:  NL001432754B79

Andere pagina's

Back to Top