Heb jij een leuk bedrijf, een mooi ambacht of een bijzonder, eigen interieur met een verhaal?

Voor mijn redactionele werk ben ik altijd op zoek naar mensen met een verhaal die een heerlijk en bijzonder (ambachtelijk) product maken, een bijzonder (eco) boerenbedrijfje hebben, of een ambachtelijk beroep/ bedrijfje hebben. Maar ook naar huizen en interieurs met een verhaal en historie.

Mijn werk heeft altijd iets "landelijks" (maar dat kan ook iets duurzaams/ landelijks in de de stad zijn). Veel van mijn werk heeft ergens een connectie met "eten" , het is dus leuk als die connectie er is (doordat je bijvoorbeeld fantastische kaas maakt, of een bijzonder worstje of een hele fijne moestuin hebt) maar dat is niet persé een must.

Lijkt het jou leuk om eens in een tijdschrift te staan, met je bijzondere bedrijf of product of je huis/ interieur? En heb je niet eerder in een tijdschrift gestaan?
Dan kun je me altijd mailen, wie weet kunnen we samen iets moois maken! 

Interesse, of misschien eerst wat vragen? Mail dan naar: info@annarubingh.com

Vertel in dat mailtje even wat over jezelf, je bedrijf of product of bijvoorbeeld je huis, liefst met een aantal fotootjes (om even een beetje een idee te kunnen krijgen) of een link naar je site of sociale mediapagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


© Anna Rubingh

Andere pagina's

Back to Top