Voor redacties

Scroll down to see more

Naast Rosa's Keuken, wat mijn portfolio is,  heb ik een aparte website speciaal voor mijn editorial werk. Redacties van tijdschriften kunnen daar terecht voor mijn beschikbare features en series. 

Vanuit een fotografische basis maak ik verschillende series die uiteenlopen van reportages over (kleinschalige) producenten en ambachtelijke bedrijven tot reisreportages en natuurlijk culinaire series. Bij alle series op mijn editorial site is naast het beeldmateriaal ook tekst beschikbaar over het betreffende onderwerp en zijn culinaire series altijd inclusief receptuur.

Het meeste van mijn werk heeft, ook in mijn editorial en culinaire werk, op een of andere manier eigenlijk altijd "country living" als thema waarin ik mijn eigen stijl en aanpak heb ontwikkeld.
Als het even kan, en vaak kan dat, combineer een verhaal met iets culinairs, dus een serie over een producent van een lekker, ambachtelijk product met een serie recepten, maar ook vraag ik wanneer ik een binnenkijker maak altijd naar iemand's lievelingsrecept, dat vertelt vaak net even dat beetje meer.

Veel van het werk op deze site, Rosa's Keuken, is ook beschikbaar voor publicatie en vind je ook terug op mijn editoral website.

< - Je vindt mijn editorial website door op de afbeelding hiernaast te klikken (opent in een nieuw scherm)

of ga naar

Fotografie in opdracht

Naast mijn editorial werk, werk ik ook in opdracht. Zo kan ik voor jouw bedrijf bijvoorbeeld een mooie serie foto's maken die een duidelijk beeld van jouw bedrijf geven en waar je lange tijd mee toe kan, bijvoorbeeld voor op op je website en sociale media, maar ook geschikt voor drukwerk. Of dat nou een restaurant is waar je én de sfeer én de mooie gerechten wilt laten zien, een hotel of B&B en alles wat daar bij komt kijken, of een bedrijf waar je mooie ambachtelijke producten maakt. Meer info vind je op de pagina Fotografie in Opdracht

En natuurlijk ben ik ook beschikbaar voor werk in opdracht voor tijdschriften.


Heb jij een leuk bedrijf, een mooi ambacht of een bijzonder, eigen interieur met een verhaal?

Voor mijn redactionele werk ben ik altijd op zoek naar mensen met een verhaal die een heerlijk en bijzonder (ambachtelijk) product maken, een bijzonder (eco) boerenbedrijfje hebben, of een ambachtelijk beroep/ bedrijfje hebben. Maar ook naar huizen en interieurs met een verhaal en historie.

Mijn werk heeft altijd iets "landelijks" (maar dat kan ook iets duurzaams/ landelijks in de de stad zijn). Veel van mijn werk heeft ergens een connectie met "eten" , het is dus leuk als die connectie er is (doordat je bijvoorbeeld fantastische kaas maakt, of een bijzonder worstje of een hele fijne moestuin hebt) maar dat is niet persé een must.

Lijkt het jou leuk om eens in een tijdschrift te staan, met je bijzondere bedrijf of product of je huis/ interieur? En heb je niet eerder in een tijdschrift gestaan?
Dan kun je me altijd mailen, wie weet kunnen we samen iets moois maken! 

Interesse, of misschien eerst wat vragen? Mail dan naar: info@annarubingh.com

Vertel in dat mailtje even wat over jezelf, je bedrijf of product of bijvoorbeeld je huis, liefst met fotootjes (om even een beetje een idee te kunnen krijgen) of een link naar je site of sociale mediapagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Back to Top